LEGO Чима легенди - Legends of Скок в блатото 70111

LEGO Чима легенди - Legends of Скок в блатото 70111

LEGO Чима легенди - Legends of Скок в блатото 70111

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (02.11.2017): 34,89 лв

Още интересни продукти

Описание
ТемаЧима легенди
Препоръчителна възраст6 - 12
Брой елементи91 бр
Брой фигури1 бр

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Конструктор LEGO 70111 - ЛЕГО Чийма: Скок в блатото

Описание
  • Векове наред земите на Чима били истински рай на Земята - вечно зелени гори, вечно синьо небе и ароматни цветя. Но в природата на живите същества винаги тайничко се е криела жаждата за власт. Така изведнъж те разбрали, че природните им ресурси, наречени Чи, са изчерпаеми и с всеки ден стават все по-малко. Осемте племена, живеещи в разбирателство, се превърнали в кръвни врагове. Битката за Чи елементи, които се появявали под формата на сини алени кристали, ставала все по-ожесточена, защото племената открили, че тези ресурси могат да даряват, но и да отнемат живот. Малцина от тях, обаче, можели да разбират истинската им същност и че използването им за зли цели можело да разруши цялата красота на Чима. Така били гравирани първите редове от "Легендата за Чима".
  • От всички племена, благословени с кралска титла били само Лъвовете, защото те първи се осмелили да отпият от водите на Древното езеро, на чието дъно засияли за първи път Чи кристалите. Освен изключителните кристали, в Чима се издигала и Свещената планина Кавора, чийто камъни притежавали невиждана досега мощ и каквото и да се построяло от тях, ставало неразрушимо. Открили първи всичко това, Лъвовете станали отговорници са всичко случващо се в Чима, защото били справедливи и не лишавали никой от правото да притежава кристали. А животните в зелената земя на Чима ги използвали за абсолютно всичко - да задвижват моторите си, да осветяват къщите си, а някои по-хитри и за самите себе си. Един ден, обаче, Крокодилите поискали повече кристали за своето племе. Лъвовете категорично отказали, защото както легендата гласи: "Всяко племе, което притежава повече Чи кристали от другите, може да разруши баланса на енергията в Чима". Но крокодилският принц Крегър не се отказал и предизвикал лъвският принц Лавал. Балансът на райската земя се разтрогнал и започнали битките са надмощие. А какво ли щяло да стане с най-голямото богатство на Чима - прекрасните сини кристали? Предстои ни да разберем със завладяващите комплекти от серията "Lego: Legends of Chima"!
  • Комплектът съдържа 91 части.
  • Мини фигурки: 1
  • Модел година: 2013
  • Подходящо за деца: 6 - 12 години
Продукт известен още и като Чима легенди Legends of Скок в блатото 70111, ЧималегендиLegendsofСкоквблатото70111, Чима легенди Legends of Скок в блатото 70111, Чималегенди-LegendsofСкоквблатото70111
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^